Munattomat suklaa-kinuski kuppikakut


AINEKSET:

4dl vehnäjauhoja
3dl sokeria
2tl leivinjauhetta
2tl vaniljasokeria
3rkl kaakaojauhetta
2,5dl maitoa
50g sulatettua voita

1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon maito ja voisula.
2. Paista 175 asteessa n.12 - 15 min.

Kuorrute:
100g tuorejuustoa
60g voita
4-5dl tomusokeria
1dl karamellisoitua kondensoitua maitoa

+loput kondensoidusta maidosta muffinien sisään ja päälle

1. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja tomusokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon kondensoitu maito ja tuorejuusto.
2. Tee muffineihin pieniä reikiä ja pursota muffinien sisään loput kondensoidusta maidosta (jätä vielä koristeluun).
3. Pursota kuorrute kuppikakkujen päälle. Koristele halutessasi suklaarouheella.





Kommentit

  1. Hei, sinulla on tosi mainioita reseptejä. Luin ainakin kirpeän makeat sitruunaleivokset, kinderpiirakan, suklaahippukeksit, kääretortun ohjeet ja laitoin ne kirjanmerkkeihin talteen. Sitten aattelin että samahan se on laittaa koko blogi seurantaan! Odotan innnolla seuraavaa reseptiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein ihana kuulla! Reseptejä tulee silloin tällöin kun on aikaa leipoa :) Pääasia, että myös allergisille löytyy sopivia reseptejä!

      Poista
  2. Hei! Testasin reseptiä mutta raa'aksi jäi tuolla paistoajalla ja asteilla :( Onkohan tuolla mahdollisesti joku virhe reseptissä? Vastaavissa resepteissä muualla paistoajaksi annetaan 200 c ja n. 15 min.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelen raa'aksi jääneitä kuppikakkuja.. Ohjeessa tosiaan lukee noin 12 minuuttia. Kyllä se itselläni on aina riittänyt, mutta riippuu toki paljon uunista, paistuuko oikein. Muokkaan ohjeeseen että 12-15minuuttia. Ensi kerralla suosittelen kokeilemaan esimerkiksi hammastikulla, että onko muffinit kypsiä!

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit