Fazerina-juustokakku


AINEKSET:

Pohja:
200-300g suklaavohveleita (Pirkka appelsiini-suklaavohvelit)

Täyte:
5kpl liivatelehtiä
2rkl sitruunamehua
200g appelsiinituorejuustoa
200g maustamatonta tuorejuustoa
2 kpl (200g) Fazerina-suklaalevyjä
5dl vispikermaa
sokeria maun mukaan

1. Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla. Murskaa suklaavohvelit muruksi ja painele murut irtopohjavuoan pohjalle. Laita jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.
2. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sulata Fazerina suklaalevyt. Sekoita tuorejuustot sekaisin ja lisää niiden joukkoon sulatettu suklaa. Kuumenna sitruunamehu kiehuvaksi ja liuota siihen kuivaksi puristetut liivatteet. Lisää liivatteet ohuena nauhana koko ajan sekoittaen suklaa-tuorejuustoseokseen. Vispaa kerma vaahdoksi ja lisää suklaaseokseen.
3. Levitä täyte pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa mieluiten seuraavaan päivään. Koristele ja tarjoile!


Kommentit

Suositut tekstit