Suklaafudge


AINEKSET: 

200g suklaata (käytin tummaa)
200g kondensoitua maitoa (n. puoli prk)
(1-2tl vaniljasokeria)

1. Vuoraa n.10 x 10 cm vuoka leivinpaperilla. (Itselläni oli 15 x 15 vuoka, olisivat saaneet olla paksumpia.)
2. Sulata suklaa mikrossa (tai sulata kaikki kerralla vesihauteessa), lisää joukkoon kondensoitu maito (ja vaniljasokeri), ja laita vielä mikroon n. 30 sekunniksi. Sekoita tasaiseksi massaksi. 
3. Kaada suklaamassa vuokaan, tasoittele pinta.
4. Anna jäähtyä ensin huoneenlämmössä ja sitten jääkaapissa vähintään 2 tuntia. Paloittele fudge ja asettele palat leivinpaperin päälle. Anna kuivahtaa huoneenlämmössä noin vuorokauden ajan.

HUOM! Säilyy ilmatiiviissä rasiassa jääkaapissa ainakin viikon ajan.




Kommentit

Suositut tekstit