Mangojuustokakku


AINEKSET:

Pohja:
14kpl digestive-keksejä
100g voita

Täyte:
2 1/2dl vaahtoutuvaa vanilijakastiketta
1 1/2dl tomusokeria
1prk maustamatonta tuorejuustoa
1 prk mangososetta (pilttipurkki)
3kpl liivatelehteä

Kiille:
1,5dl appelsiinimehua (tai jtn muuta hedelmämehua)
1 mangopiltti (125g)
3 liivatelehteä

Valmista pohja:

1. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen 10 minuutiksi.

2. Murskaa digestive-keksit pieneksi muruksi. Lisää sulatettu voi ja sekoita.
3. Aseta leivinpaperi irtopohjavuoan väliin.
4. Painele taikinaseos vuoan pohjalle. Nosta pohja hetkeksi jääkaappiin.


Valmista täyte:

1. Kaada vanilijakastike kulhoon ja lisää siihen tomusokeri. Vatkaa seos kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää siihen tuorejuusto.

2. Puristele liivatelehdistä ylimääräinen vesi pois. Sekoita lioteut liivatteet n. 3 rkl kiehuvaa vettä. Sekoita liotetut liivatteet tomusokeri-tuorejuusto-vanilijakastikkeen joukkoon pikkuhiljaa koko ajan sekoittaen .
3. Kaada seos pohjan päälle vuokaan.
4. Anna hyytyä kylmässä muutama tunti.

Valmista kiille:

1.Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
2. Kuumenna pieni osa appelsiinimehusta ja sekoita joukkoon liotetut liivatteet.

3. Kaada joukkoon loput mehusta sekä mangopiltti ja sekoita huolellisesti.
4.Kaada HYVIN HYYTYNEEN täytteen päälle.
5.Anna hyytyä mielellään seuraavaan päivään.

6. Irroita kakku vuoasta. Koristele vielä haluamallasi tavalla, tarjoile!


Tämä mangojuustokakku on periaatteessa sama kuin tämä ohje, mutta hieman muunneltuna.



Kommentit

Suositut tekstit