Dajm-suklaa



DAJM-SUKLAA

AINEKSET:

toffee:
100g voita
1dl sokeria
1/2dl siirappia
2 rkl maitoa

4kpl digestivekeksejä (hienonnettuna)

suklaa:
1rkl kaakaojauhetta
2rkl sulatettua voita
2rkl kuumaa kahvia
2dl tomusokeria

1. Valmista toffee: Sulata kattilassa voi. Lisää sokeri, siirappi ja maito. Keitä niin kauan että on paksua. (5-15min)
2. Sekoita hienonnetut digestivekeksit toffeen joukkoon ja kaada leivinpaperin päälle. Laita pakastimeen.
3. Valmista suklaapäällys: Sulata voi kuuman kahvin joukkoon. Sekoita kahvi ja voi keskenään. Lisää tomusokerit ja kaakaojauhe. 
4. Kaada suklaakerros toffeen päälle. Anna kohmettua kylmässä. Taittele paloiksi ja tarjoile!

HUOM! Voit käyttää suklaakerroksen tilalla vaikkapa oikeaa maito- tai tummaa suklaata. Keksien tilalla voit käyttää mitä vain haluamiasi keksejä!


Kommentit

Suositut tekstit