Munaton mansikka-juustokakku



AINEKSET:

Pohja:
14kpl digestive-keksejä
100g voita

Täyte:
4kpl liivatelehteä
2rkl sokeria
2tl vaniliinisokeria
2prk maustettua rahkaa (mansikka)
1prk kuohukermaa
n. 300g mansikoita

Päälle:
suklaarouhetta


1. Hienonna keksit murusiksi. Lisää sulatettu voi ja taputa seos leivinpaperilla pohjustettuun irtopohjavuokaan. 
2. Laita liivatelehdet kylmään veteen liottumaan.
3. Vatkaa kerma ja lisää siihen sokerit. Lisää rahka ja murskatut mansikat. 
4. Puristele liivatelehdistä liiat vedet pois ja sulata ne kiehuvan kuumaan veteen (n. 3rkl)
5. Lisää liivate muiden aineiden joukkoon ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. 
6. Kaada täyte vuokaan. Anna kakun hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia tai mieluiten seuraavaan päivään. Koristele suklaarouheella. Tarjoile!

Kommentit

Suositut tekstit